Categories
Yoyalodije

El dorsal ‘6’ de Todibo

Sobre el 6 de Todibo: aquest dorsal se li asignà al francès la temporada pasada perquè era l’únic lliure que quedava. Jo sí que hi crec, en la litúrgia i simbolisme de certs dorsals, i en l’imaginari recent culer, el 6 entra de ple dret en aquest respecte reverencial. Jo sí crec que el 6 l’hauria de portar algú adient per preservar el mite, sigui com a migcampista escollit o sigui per tradició de pedrera i no Todibo. Jo a Todibo, per aquesta temporada, li hagués retirat el 6 i li hagués asignat un altre, deixant el 6 vacant o reservat. Jo, i independentment de la polèmica amb Aleñá, on no hi entro, sí que hagues aprofitat l’avinentesa de donar-li el 6 a Aleñá ja que aquest cedia el 21 a De Jong. I que el Club hagués formalizat/beneït aquest relleu pagues estat de traca.

Però repeteixo, tot això, jo.