Yoyalodije

La nostra nineta

SÍ a Carles Pérez, la nostra nineta, el canonet de Granollers. I no pels dos gols d’avui. Venem sense remordiments a Malcom que el seu rol és per a ell, i amb 40 kilos a caixa. Aquí a casa tindreu sempre les portes obertes si voleu pertànyer al club de les seves gruppies.
per lo demés, uns apunts individuals (ja que col·lectivament sabem a què anem a morir amb Valverde a la banqueta):
– seguim desconfiant de Griezmann – no tant per qualitat sino per encaix dins l’equip – però cal reconèixer-li que el seu joc de primeres és crema.
– Rafinha, el MVP de les pretemporades. Hem d’aprofitar-ho i vendre’l. El deja vú de cada estiu. Tant de bo aquest sigui el definitiu.
– a casa ens agrada la personalitat i els galons de De Jong sobre el camp. Únicament Valverde pot frustrar tan caràcter i la voluntat de ser protagonista amb la pilota de l’holandès.
– és molt aviat, la pretemporada no és la millor, sols dos partits i bla,bla,bla. Pretextes per justificar que encara és molt d’hora per ser alarmistes amb Umtiti malgrat que les sensacions que desprén no són les millors, ni molt menys. Però serem prudents.
– potser no era farol de Valverde quan va dir que vol a Sergi Roberto al migcamp. Això sí, pinta a que el de Reus necessitarà un temps de readaptació a la seva posició natural. Amb l’hàbit adquirit i consolidat al lateral, se’l veu perdut al migcamp.
– a l’igual que Carles Pérez, Riqui Puig està per ser – almenys – cinqué o sisé home de rotació al migcamp del Barça. Pero per això cal treure llast a la plantilla – tots tenim al cap els noms – i un tècnic valent. Molt difícil tot plegat, una utopia.
– Dembelé, com sempre, indesxifrable dins la seva imprevisibilitat. Jugador diferent, tant pel millor com pel pitjor i aquí rau las seva qualitat diferencial. Molt difícil gestionar això.
– banquem molt a Todibo, tot i que ens sembla un insult que s’hagi apropiat del dorsal 6. Aquí el Club, atenent al simbolisme del dorsal i a tota una mítica i litúrgia que s’hi hauria de crear al voltant, tant en els seus portadors com en el perfil dels futurs succesors, hauria de posar-hi remei.