Yoyalodije

Investigació a la FIFA: Capítol 4

Una derivada d’aquesta corrupció del continent americà seria la comissió parlamentària que l’any 2001 es va constituir al Brasil per tal de depurar responsabilitats en el fabulós contracte entre Nike i la CBF amb la intermediació de Sandro Rosell, TRAFFIC i J.Hawilla. El denominat Relatorio Nike, que té prop de 700 pàgines, incorpora al final del document la transcripció íntegra del contracte entre la multinacional NIKE i la Confederació Brasilera de Futbol.

Pdf Relatorio Nike:
https://docs.google.com/fil…

L’esquema de la corrupció segons la fiiscalia de Nova York del Departament de JustÍcia dels Estats Units d’Amèrica.

Miniatura

 

Miniatura

Recordar, finalment, que molta d’aquesta informació és, per exemple, prèvia a les eleccions a la presidència del Barça de 2010 guanyades per Sandro Rosell i que també és prèvia a la decisió de la FIFA d’adjudicar a Qatar l’organització dels mundials de 2022. Tota la informació és pública i a l’abast de qualsevol periodista. No hi ha excusa que valgui. Si desconeixen la informació és per desídia o manca de professionalitat, i si la coneixen i no la publiquen… potser els queda molta hipoteca per amortitzar o no són bons professionals.

Patums i vaques sagrades incloses.