Categories
Yoyalodije

Prèvia Mamelodi Sundowns – FC Barcelona: Plantilla Barça 18-19

bon dia.

amb la – lògica – febre eurovisiva d’ahir (12 de maig), va passar força desapercebuda la roda de premsa de Valverde on, com aquell qui no vol, va donar força pistes de com pot ser la plantilla del Barça la temporada vinent.

en primer lloc, pels ascensos del filial confirmats: si el d’Aleñà ja ni era un secret a veus, el d’Oriol Busquets va esdevenir la bomba de la jornada. Que la seva incorporació al primer equip ara quedi en stand by a l’espera de l’evolució en la recuperació de la seva lesió, no treu valor a la idea original: que es compta amb el nano per al primer equip. Per a mi, sorpresa i de les grosses, per positiva i inesperada, que em sorprèn tant pel fet en sí com pel poc ressò que a la notícia se li ha donat i ha generat.

per la resta, i si s’acaba formalitzant aquesta voluntat de Valverde de tenir una plantilla de 20-22 futbolistes (aquí es podria obrir debat si per a tot un Barça, amb la seva exigència i la quantitat de partits que ha de jugar durant la temporada, una plantilla amb aquests efectius pot resultar curta o no), doncs molta revolució no podem esperar: 3 altes segures (Aleñà, Griezmann, Arthur) i 5 baixes cantades (Rafinha, Deulofeu, Alcácer, Gomes, Aleix) ja ens dóna una plantilla de 21 efectius, faves comptades. Denis i Digne, per tant, intocables de nou, i l’única incògnita a destapar seria Yerri Mina, si finalment es queda en plantilla o bé li busquen cessió preventiva per a foguejar-lo i estalviar-nos el marrón i la vergonya de l’excés d’extracomunitaris amb l’arribada d’Arthur. Si de cas, per tant, ens podria quedar com a culebrot de mercat la incorporació d’un central, un premi de consolació massa escàs tenint en compte el llarg estiu sense Barça que se’ns presenta per davant i, a més, amb tot un aparador com és un Mundial.

diguem-ho clar: als frikimercattistes ens espera un estiu de merda, llarg, avorrit, tendent a la depressió, on l’únic interès en blaugrana, posats a buscar algun al·licient que pal·lïi la nostra malaltia, serà fiscalitzar el fracàs de l’operació sortida. Dramàtic, tot plegat.

gràcies Txingurri.

———————————————————————————————————————————————————————————————-

Partido amistoso.

Fecha: Miércoles, 16 de Mayo de 2018
Hora: 18:15h
Televisado en: Barça TV