Yoyalodije

El Barça i les equipacions

N’hi ha moltes marques més de les clàssiques, com per exemple Under Armour, que a dia d’avui patrocina Futbol Americà i que potser li pot interessar entrar en el “Soccer” amb un gran club històric com el Barça.

És una mica com el cas de Stephen Curry. Abans de donar el gran salt a súper estrella Curry estava amb Nike i tocava renovar sponsorhip. L’oferta de Nike no va ser prou bona i Curry (que confiava en convertir-se en All Star i MVP, com ho va acabar sent) va buscar sponsor alternatiu que ho apostés tot per ell. UA en aquell moment no tenia presència en Basket, només en futbol americà, però arran del èxit i repercussió amb Curry ara és una de les marques Top mundial.

Encara no ha fet el gran salt a l’esport més popular del mon, com és el fútbol, només està en alguns equips americans; per què no provar-ho amb un club Top?

Es tracta de diferenciar-te. Adidas, Nike, etc això ho porten tots els clubs, en canvi Under Armour (per posar un exemple), cap ni un de clubs amb repercussió. Si tu ets el primer pots negociar millor contracte i passar a ser la imatge mundial d’un esport per a aquesta marca. Win win.