Categories
Yoyalodije

Liverpool y Dortmund, prou

Comentario publicado el 18/08/2017

Tot té un límit i en aquestes alçades de mercat en que ens trobem el Barça s’hauria de plantar i dir clarament NO. El Barça no pot seguir incrementant l’oferta per Coutinho quan el Liverpool refusa la barbaritat de 130 mil·lions. I amb Dembelé, si les xifres que es contemplen són igual de disparades i disparatades, també. Ja n’hi ha prou de tanta tonteria. És hora de comunicar oficialment que es descartem abdues operacions i bont vent: que Liverpool i Dortmund toregin amb els dos futbolistes emprenyats, perquè ni Coutinho ni Dembelé podran tirar-li en cara al Barça que no ha intentat els seus fitxatges amb ofertes més que justes i molt per sobre dels seus valors de mercat. Però tot té un límit, i aquest ja l’hem sobrepassat de sobres. PROU. Ja s’han fet les coses prou malament aquest estiu en quant a planificació com per fer encarar més grossa la negligència sobrepagant amb preus demencials a dos bons futbolistes que no resoldran els problemes i desquilibris estructurals i ideòlogics de l’equip.

I a falta de pla alternatiu, perquè dubto que en tinguin cap preparat, si l’opció és no fitxar, doncs no es fitxa i tema zanjat i punto, que diria aquell (perquè l’acabose seria ja Di Maria: ¿podriem caure més baix en quant a ridícul i pagafantisme vergonyant? Abans Draxler, si hem d’acabar passant per l’adreçador de la humil·liació total per part del PSG). Total, la temporada ja està perduda, i qui sap si l’estiu vinent es donaran tots els condicionants per encarar amb garanties, amb la gent i gestió correcte, la revolució tant necessària com pendent que Club i equip mereix. Almenys, doncs, que hi hagi cash i temps per afrontar-la.

A mí aquest curs ja me la bufa tot.