Categories
Yoyalodije

Sobre la planificació esportiva

bon dia.

no insistiré en la pèsima gestió de la contractació dels centrals que Zubi i companyia ens han regalat aquest estiu. Una prioritat absoluta desde fa tres anys resolta amb dos jugadors menors pagats a preus molt per sobre del seu valor real i contractual. Piqué, de nou sense competència top, respita tranquil i és feliç (i, d’aquí, suposo, les gracietes de les bombes fètides). Sangrant que un club repelent i odiòs com el València se’t pugi a les barbes per Mathieu i vergonyant que Wenger ens torni a guanyar la partida per un descart de futbolista que desitjava treure’s de sobre. L’ineficàcia de la (cara) estructura tècnica del club retratada de nou en la seva incompetència i el barcelonisme quedant com els grans tontos del mercat per obra i gràcia de les actuacions dels seus representants (del qual no queda exempt Luis Enrique, valedor final d’ambdos fitxatges).

total, que Ter Stegen, Rakitic i Luis Suárez són grans fitxatges però tota la resta…Personalment em queda la sensació que les autèntiques prioritats de la planificació esportiva no s’han resolt satisfactòriament (els centrals, el carriler dret, el migcampista que no havia de ser Xavi – collonut que es quedi el crack de Terrassa, però considerar-lo aquest estiu com a fitxatge és rememorar l’estiu passat lo de fitxatge Puyol, i ja sabem com va acabar la història- …) i que el foc d’artifici de Luís Suárez és un bon i il·lusionant escut per justificar la feina que no s’ha completat o s’ha completat malament.

l’arribada de Cuadrado podria maquillar, això sí, el balanç final. I no tant pel jugador en sí com perquè el colombià ha estat desde el primer moment proritat absoluta en aquesta renovació/revolució de la plantilla que el Club ha pretés tirar endavant (i que passava, en conseqüència, per la marxa de Dani Alves). Si Cuadrado era un fitxatge estratègic del Club per donar aire nou i llarg recorregut al carril dret de l’equip, resultarà inadmissible i un autèntic fracàs que no acabi venint.  De nou, una gestió de fitxatge lamentable que està per veure si acabarà fructificant o no i a quin preu.