Yoyalodije

Lima, Paulinho…

Comentario publicado el 25/06/2017

Lima, Paulinho…M’estic contenint molt per mantenir la promesa feta de no parlar de mercato aquest estiu malgrat que hi ha molt cabrón que m’ho està posant difícil, Valverde un d’ells si finalment accedís a l’ok per incorporar aquests futbolistes. Arriba un punt en que es fa difícil determinar que és el més greu o indignant de l’assumpte, si la pudor que emanen aquestes trames brasileres o el devergonyiment que tenen en no tapar-les o dissimular-les. Si us plau, NO.

que seguint en la fase de negació, BELLERIN NO. Mai està de més per dir-ho.

i per acabar, una angoixa que em corrou: ningú pensa que ens cal un central, més i tot que un atacant? M’ha deixat perplex la facilitat amb la qual s’ha conseguit obviar, tapar o revertir la necessitat d’aquest fitxatge, tant desde les entranyes del Club com desde una generalitzada opinió pública i publicada, i no necessàriament interessada. Tal com va escriure el significat manporrero Xavi Bosch fa us dies a MD, amb PIqué, Umtiti, Mascherano i Marlon ja n’hi ha prou. En sèrio? Només quatre efectius amb dos clarament suplentíssims? Incrèdul i inquiet em trobo, francament. Res no pinta bé.