Yoyalodije

Recta final de lliga

Comentario publicado el 30/04/2017

Vista la jornada d’ahir, i havent jugat el Barça el partit més gos que li restava, els 9 punts pendents són ineludibles i difícilment escapables (a priori). El Vilareal, contrincant més potent a batre, al Camp Nou és superable. Jugant amb la competència i rigor dels tres darrers partits, les tres victòries pendents no s’haurien d’escapar.

respecte al Madrid, la normalitat em fa veure que difícilment punxarà. Objectivament, Sevilla i Celta haurien de ser partits on factiblement el Madrid podria perdre punts. Però intueixo que no ho farà. Per tant, la Lliga del Barça passa per una paranormalitat imprevista i cruel amb els designis blancs, un karma girat en contra dels seus despreciables interessos. En definitiva, que tinc la sensació que la Lliga del Barça passa més per la sentència de l’imprevist que no de la normalitat, i que el que no és esperable de cap mena sigui, al final, el que acabi succeïnt (Tenerife style). Vull veure què passa en Champions en les semifinals contra l’Atleti de Madrid, i potser riurem en els partits de Granada i Màlaga.