Yoyalodije

La lliga del menys dolent

Temporada 206/2017: la Lliga del menys dolent.

deixant a banda les nostres lamentables incompareixences en moments claus, a més de la involució del joc de l’equip en aquest cicle Luis Enrique, futbolísticament parlant no hi ha tanta diferencia entre Barça i Madrid aquesta temporada. Ambdós equips irregulars, poc dominadors dels partits i el joc, i amb trajectòries per sota d’expectatives i potencial. Això sí, dos factors clau que expliquen la diferència en classificació i resultats entre els dos equips:

– una segona unitat, o el que ara anomenen fons d’armari, més efectiva i determinant a favor de l’equip blanc. Se’ns dubte, mèrit seu vs demèrit nostre.

– els famosos detalls, diguem-ne ajudes arbitrals, que també expliquen on estan uns i altres.

per això la sensació d’oportunitat perduda és inevitable. Perquè per poc que s’haguessin fet bé les coses en quant a joc i planificació, aquesta Lliga ens l’haguéssim endut de carrer, àrbitres a part.