Categories
Yoyalodije

Robert Fernández

(comentario del 15 de julio, antes del fichaje de André Gomes)

Desde la marxa de Beguiristain, quant hem trobat a faltar i reclamat la figura d’un secretari tècnic com Déu mana, un professional capaç d’anar més enllà dels fitxatges de la portera. Doncs crec que amb Robert Fernández hem clavat aquest perfil. El temps dirà com sortiran les seves apostes però, a dia d’avui, el seu treball em transmet bones sensacions i força confiança. Com els seus fitxatges sortin raonablement bé, la cua per fel·lar-lo serà infinita.

Penso que VIetto està al caure, bàsicament perquè l’argentí vol venir. Veurem si serà mitjançant cessió o traspàs. Molt d’ull si es confirma la primera opció. Amb els 23 kilos que encara restaran, més alguna venda (penso més en Bravo que no en la morralla habitual dels Adriano, Douglas y Vermaelen), més el que estirin de pressupost, encara tindrem alguna sorpresa d’incorporació en forma de migcampista portugués.

Si aquest estiu el Barça no reforça el lateral dret, com sembla que així ho ha confirmat Robert, és perquè serà un dels reforços estrella de l’estiu vinent. I el seu nom és Bellerín. I ho sabeu.

I cada dia que passa descarto més la vinguda d’un altre central (que fins fa poc donava per feta). Inclús marxant Vermaelen.