Exercici d’imaginació

* En la lengua de Gallego Galindo al final del texto

Anem a fer una mica de futbol ficció.

Imaginem-nos que Iturralde González, en comptes de cagar-se a les calces i fer un arbitratge covard i acomodatici per estalviar-se les ires del relañato hagués anat al Bernabéu amb els pebrots per endavant.

Imaginem-nos que en un moment donat del partit hagués expulsat Pellegrini per haver fet alguna observació a un dels seus assistents.

Imaginem-nos que s’hagués empassat algun penal a l’àrea del Sevilla.

Imaginem-nos que hagués ensenyat la vermella a la Ronalda per una enganxadeta a l’interior de l’àrea amb Dragutinovic amb lipotímia inclosa d’aquest.

Imaginem-nos que després del partit els àrbitres haguessin arribat al seu hotel quan s’estiguessin jugant els últims minuuts del partit Almeria-Barça.

Imaginem-nos que un dels assistents d’Iturralde, precisament el que havia intercedit en les dues expulsions, s’hagués posat les mans al cap en el xut de Messi que li va treure Diego Alves i que hauria suposat el 2-3.

Imaginem-nos que uns redactors d’una ràdio nacionalmadridista haguessin estat testimonis d’aquest gest.

I ara, si us plau, imaginem-nos, ni que sigui per un moment, tot el que hauria vingut després i comparem-ho amb la repercussió que han tingut aquests fets SÍ QUE HAN PASSAT als  nostres  mitjans.

Gràcies per l’esforç, brivalls.

———————————————————————————————-

* EJERCICIO DE IMAGINACIÓN

Vamos a hacer un poco de fútbol-ficción.

Imaginemos que Iturralde González, en lugar de cagarse en las bragas y llevar a cabo un arbitraje cobarde y acomodaticio para ahorrarse las iras del relañato hubiese ido al Bernabéu con lass pelotas por delante.

Imaginemos que en un momento dado del partido hubiese expulsado a Pellegrini por haberle hecho alguna observación a uno de sus asistentes.

Imaginemos que se hubiera tragado algún penalty en el área del Sevilla.

Imaginemos que hubiera mostrado la roja a la Ronalda por un rifirafe en el interior del área con Dragutinovic con lipotimia incluída de este último.

Imaginemos que después del partido los árbitros hubieran llegado a su hotel cuando se estuvieran jugando los últimos minuutos del encuentro Almería-Barça.

Imaginemos que uno de los asistentes de Iturralde, precisamente el que había intercedido en las dos expulsiones, se hubiera puesto las manos en la cabeza tras chut de Messi que le sacó Diego Alves y que habría supuesto el 2-3.

Imaginemos que unos redactores de una radio nacionalmadridista hubieran sido testigos de ese gesto.

I ahora, por favor, imaginemos, ni que sea por un momento, todo lo que habría venido después y comparémoslo con la repercusión que han tenido estos hechos QUE SÍ SE HAN DADO en  nuestros  medios.

Gracias por el esfuerzo, brivalls.